Средство против нощно напикаване при децата
ЕНУРЕЗИС НОКТУРНА

Сироп против нощно напикаване при деца

Състав

Това е една ефикасна, но много стара (от края на по-миналия век) и отдавна забравена рецепта, която аз възродих, но приложих моя технология на обработка на суровините. Така се получи на практика нов, но със същия ефект продукт. Представлява водна суспенсия, но водата е специално пречистена и обработена.
Основната съставка е една растителна смола ,която е много ценна по отношение на качествата които притежава. За тази смоличка са се водили войни в миналото, защото тя се добива само на едно място в света – на остров Хиос. Това е, може би, най-скъпия продукт от растителен произход в света. Това са така наречените сълзи на мастиковото дърво.
Химическия състав и действието върху човешкия организъм на смолата са много добре проучени в САЩ. Няма нито едно сведение за вредно странично действие от употребата на тази смола. Поради това се препоръчва за употреба и в продукти за деца.

Начин на употреба

Пие се 3 пъти на ден по една нормално голяма супена лъжица, задължително след хранене. Цялото количество се изпива за 13 до 15 дни.
НЕ ГОРЧИ! Вкусът е особено приятен и се възприема добре от децата.