Имам висше медицинско образование и специалност по УРОЛОГИЯ. Работил съм също обща, коремна, сърдечно-съдова, гръдна и онкологична хирургия.

Когато навлязох в урологията,започнах много да се страхувам (за себе си) от операцията на простатата. Постоянно си мислех, че би трябвало да има начин тази операцията да се избегне, или поне да се отложи много във времето.

Интересувах се, търсих, проверявах, наблюдавах. Положих много усилия и създадох БИЛКОВ ЧАЙ ЗА ПРОСТАТАТА – притежаващ ефектите, които търсех. Билките са обработвани и пакетирани по технология създадена от мен и баща ми, който проектира и изработи и машинките. Начина на приготвяне и прилагане на чая е също създаден от мен. Останалите ми продукти, също приготвям по мои технологии.

 

От 1990 година  съм на частна практика в собствен урологичен консултативен кабинет. Не правя публикации и не изнасям данни по конгреси – по простата причина,че няма информация да се организират такива конгреси в България и Европа. Думата «билколечение» e забранена дума в България и Европа. Поради това от 24 години се занимавам с АЛТЕРНАТИВНИ МЕТОДИ ЗА БЛАГОТВОРНО ПОВЛИЯВАНЕ НА ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ - чрез моите билкови продукти.


Всеки лекар се стреми да излекува пациента си! Това е въпрос и на престиж.

За съжаление това не винаги се получава,защото човешкият организъм е една много сложна и необятна вселена.Този организъм функционира едновременно по законите на природата, химията, физиката, генетиката, физиологията и т.н. взети заедно. Развитието на човешкия организъм, нерядко боледуванията, изхода от болестите са генетично програмирани.  Затова казваме,че всеки човек си има съдба. Поговорката гласи, че човек предполага ,но "Бог" разполага. В медицината абсолютна гаранция, за изхода от дадено заболяване не може да се дава! В медицината е валидна най-вероятната прогноза!

Когато преценявам как да помогна на болния, го правя, все едно че се отнася за мен!

         д-р Иван Лазаров