чай за простата и пикочен мехурДозировка

ПРОФИЛАКТИКА НА ДПХ: Количеството е един чай за дневната доза, а цялото количество в опаковката е за шест месеца. Дневната доза може да се изпива на три пъти през деня /сутрин, на обяд и вечер/, или на два пъти - сутрин и вечер, на когото както му е удобно.

ДПХ /АДЕНОМ НА ПРОСТАТАТА/: В начален стадий количеството е един чай за дневната доза, но се пие три пъти на ден. При тежка симптоматика, или напреднал стадий наличие на остатъчна урина, или постоянен катетър, се поставят по два чая за дневната доза, а цялото количество е достатъчно за три месеца.

РАК НА ПРОСТАТАТА: При простатен рак, за приготвянето на дневната доза се поставят два чая. Цялата опаковка е за три месеца. Пие се три пъти на ден. Продължителността на приемането на чая е толкова, колкото пациента желае, тъй като е допълнително средство към лекарствата, които се назначават от диспансера. Колкото по- дълго време се ползва обаче, толкова е по добре за състоянието на пациента.

КАРЦИНОМ НА ПИКОЧНИЯ МЕХУР: За предпазване от нова поява/рецидив/, след отстраняването на тумора /като метафилактика/. За ползване от мъже и жени. За приготвянето на дневната доза се поставят два чая и цялата опаковка стига за три месеца. Пие се три пъти на ден. Необходимо е да се пие непрекъснато, не по – малко от една година. След това педоставям на хората да си изберат дали да продължат с чая. Като мине обаче годината, хората се чувстват така добре и успокоени, че болшинството от тях не искат да спрат да ползват чая. В диспансерите програмата за проследяване е за петгодишен срок, след който се приема, че проблема вече е отпаднал. Така, че този срок може да послужи като ориентир на хората докога да ползват чая, ако желаят.


Още продукти на д-р Лазаров: