Напътствия и съвети от разстояние


д-р Иван Лазаров, уролог, ВарнаНерядко се налага нуждаещи се, които се намират далеч от мен, да потърсят помощ и съвет. Можете да се обръщате към мен по следните начини:

  С ПИСМО: Този начин не e за предпочитане, защото данните, които давате в писмата си обикновено не са достатъчни, поради което не мога да преценя състоянието Ви. Ако все пак писмото е единствения за Вас начин за контакт с мен, то Ви моля - напишете Вашия пълен и точен адрес, и непременно напишете телефон за обратна връзка – дори и да не е лично Ваш, а на някой близък. ПИСМОТО ДА НЕ Е ПРЕПОРЪЧАНО! Не получавам препоръчаните писма. Не се бойте, обикновените писма не се губят!

ПО ТЕЛЕФОНА:Това е най-удобният и най-предпочитан от мен начин. Разбира се най-удобно е да ми звъните в работните дни и часове. Няма да Ви отговоря, ако ми позвъните след 19 часа или в неделен ден след обяд!

@ ПО ИНТЕРНЕТ: Можете да изпратите писмо на Е-mail адреса ми, който е изписан в раздел контакти, или да използвате формата за контакт в сайта. Също така можете да ми се обадите по Skipe, ако в момента съм на линия, което също е изписано и видно на сайта.

skype dr.ivan.lazarov д-р Иван Лазаров, уролог, Варна, билколечение dr.ivan.lazarov